Buurtlinux goes NLLGG

Wegens een gebrek aan tijd heb ik onlangs besloten om te stoppen met Buurtlinux. De hierop volgende oproep voor een overname-kandidaat leverde een vijftal kandidaten op, waaronder de Nederlandse Linux Gebruikersgroep (NLLGG). De NLLGG is wat mij betreft dé partij om Buurtlinux bij onder te brengen en daarom heb ik ervoor gekozen om Buurtlinux over te dragen aan de NLLGG.

Buurtlinux wordt de komende maanden in haar huidige vorm overgenomen door de NLLGG, dus los van haar eigen website. Als bezoeker van de Buurtlinux-website zul je hiervan in eerste instantie dus niets merken (behalve dat de website sneller zal laden).

Er zijn al diverse goede ideeën voor doorontwikkeling van de Buurtlinux-website geopperd voor na de overdracht, dus wellicht worden de plannen in het eerste nieuws-bericht namens de NLLGG al nader toegelicht.

Ik wil alle 113 Buurtlinux-helpers bedanken voor hun inzet, ook bij het bekender maken van de Buurtlinux-website in de beginperiode, en ik hoop dat het gebruik en de reikwijdte van Buurtlinux verder zal toenemen onder de vlag van het NLLGG!

Vriendelijke groeten,
Ruud Beukema

3 reacties op “Buurtlinux goes NLLGG

 1. OK Ruud,

  Ik lees net dat je de buurtlinus-hulp overdraagt aan het NLLGG.
  Zou je mijn bericht aan jou willen doorsturen aan het NLLGG?
  Daarvoor dank.

  Als dit niet gaat geef me dan aub een berichtje.

  mvg

  Hans van Baarsen
  0297 522066

 2. Geachte heer,

  Ik ben een nieuwkomer bij Linux, maar neem veel basiskennis mee.
  Ik zoek een maatje in de regio Heiloo, Alkmaar, HHwaard.
  Graag wat hulp zo iemand te vinden.

  06 50 55 00 79 WsF.

 3. ik zoek iemand die openSuse, de laatse uitgave op mijn
  HP Pavillion laptopG7 wil zetten. Ik wil graag Suse houden omdat ik daar al jaren goede ervaring mee heb maar nooit een expert ben geworden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.