Landelijke dekking

Even een kort bericht, maar vermeldenswaardig: nog geen twee maanden geleden berichtte ik dat Buurtlinux de 50 aanmeldingen is gepasseerd. Inmiddels staat de teller alweer op een respectabele 103 Linux-helpers en dat betekent een verdubbeling in relatief zeer korte tijd! Zeer waarschijnlijk heeft onderstaande vermelding in het Linux Magazine hiermee te maken.

Als je de huidige Buurtlinux-kaart een beetje uitgezoomd en door je wimpers heen bekijkt zou je bijna kunnen spreken van een landelijke dekking. Er is vooral sprake van een Pinguin-kolonie in de regio Den Haag/Rotterdam, maar ook rondom Utrecht, Amsterdam en Groningen beginnen kolonies te ontstaan.

De 150-ste aanmelding krijgt een leuk Tux-gerelateerde verassing thuisgestuurd, dus blijft het voortzeggen!

Één reactie op “Landelijke dekking

  1. Langzaam maar zekegaat het vooruit
    Per 18 mei wordt er een start gemaakt met een cursus Linux Suse in Rotterdam
    zie mijn bericht in forum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.