Ubuntu 12.04 Release Party

Versie 12.04 van de Ubuntu Linux-distributie is inmiddels uitgegeven. Ter ere hiervan zullen er in het land door Ubuntu Nederland meerdere Release-parties worden georganiseerd waar je kennis kunt maken met deze Ubuntu versie en haar gebruikers. Op het moment van schrijven wordt gesproken over een Release-party in Apeldoorn.

Naast deze door Ubuntu Nederland georganiseerde Release-parties worden er ook door diverse lokale initiatieven Release-parties georganiseerd. Zo wordt bijvoorbeeld in Den Haag wordt vanuit de Computer Hobby Club DIGITAL op 19 mei een Ubuntu Release-party georganiseerd.

Mogelijk worden er door lokale initiatieven bij jou in de buurt ook Release-parties georganiseerd naar aanleiding van deze nieuwe Ubuntu-versie of wellicht andere Linux-distributies.