NLLGG Landelijke bijeenkomst 9 juni 2012

De Nederlandse Linux GebruikersGroep (NLLGG) organiseert jaarlijks diverse evenementen en biedt Linux-cursussen aan. Daarnaast worden jaarlijks een aantal landelijke bijeenkomsten georganiseerd waar presentaties over Linux en vrije software worden gehouden, uitleg wordt gegeven met betrekking tot diverse onderwerpen en waar je in contact kunt komen met andere Linux-gebruikers en de mensen achter de schermen.

De eerstvolgende landelijke bijeenkomst vindt plaats op 9 juni aanstaande in Utrecht. Op het programma staan onderwerpen die komen variëren in moeilijkheidsgraad zodat de bijeenkomst voor zowel de beginnende gebruiker (uitleg over Linux-programma’s) als de meer technische gebruiker (hacken!) interessant is. Daarnaast zijn er die dag een tweetal stands waar je terecht kunt met vragen over specifieke onderwerpen. Er zal een LibreOffice stand zijn waar je terecht kunt voor vragen over dit uitgebreide office-pakket en vanuit Linux Mint zal er een stand zijn waar je live kennis kunt maken met de Linux Mint distributie!

Voor meer informatie bezoek:

  • Het programma voor die dag op de website van NLLGG (klik hier)
  • De aankondiging op de website van Linux Mint (klik hier)
  • Meer informatie over de Linux Mint distributie (klik hier)